Let op: Nieuw artikelbestand en huidige prijzen vanaf 23 mei 2023

Organisatie

Schotman Elektro is de zelfstandige elektrotechnische toeleverancier van Nederland, een leider in de toelevering van elektrotechnische componenten en bijbehorende diensten aan de groothandel, paneelbouwer, machinebouwer, industriële eindgebruikers, zelfinstallerende bedrijven en installateur. Op de vestiging in Nederland vinden klanten de technische gesprekspartners welke betrokken zijn bij de uitvoering van hun projecten. Het bedrijf onderscheidt zich vooral door betrouwbaarheid, persoonlijkheid, service en technische oplossingen tegen een acceptabele prijs. Artikelen met de kwaliteit van A-merken, maar met een superieure prijs/kwaliteit verhouding.

Door met de klant in overleg te gaan is er een zeer efficiënte en goed beheer van materialen en voorraad gerealiseerd. Klantspecifieke wensen worden verwerkt in het systeem en indien nodig wordt de voorraad aangepast. Hierdoor kunnen de klanten zich beter toeleggen op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te maken over de materiaal toeleveringen.

De dealers die met ons werken zijn voornamelijk gevestigd in regio's binnen Nederland en België. Bij deze dealers staat service hoog in het vaandel. Wij verwachten service van onze leveranciers dus trachten het ook zo veel mogelijk aan u te geven. Iedere dealer heeft een breed en compleet assortiment om de klant te voorzien van een compleet pakket.

Schotman Elektro werkt met gerenommeerde buitenlandse ondernemingen welke ons ondersteunen met nieuwe ontwikkelingen en innovatieve techniek. Jaarlijks wordt het producten aanbod uitgebreid. Door de internationale samenwerking is er een kennis en toeleveringsmogelijkheid over de hele wereld. Hierdoor kunnen wij de klanten maximaal ondersteunen waar ook ter wereld.