Let op: Nieuw artikelbestand en huidige prijzen vanaf 23 mei 2023
Schotman Elektro - Ruilen en Retourneren

Ingangsdatum: 14 juni 2022

Schotman Elektro B.V. biedt verschillende services aan waardoor het niet altijd mogelijk is om uw order te ruilen en/of te retourneren.

Bestelling naar aanleiding van een offerte:
U heeft een offerte aangevraagd voor specifieke materialen en/of verdelers. De offerte is geaccordeerd waarna Schotman Elektro B.V. de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Deze materialen kunnen niet retour gestuurd worden.

Groepenkasten en verdelers (samengestelde producten):
Groepenkasten en verdelers worden speciaal samengesteld voor u, derhalve is het niet mogelijk deze producten te retourneren.

Wij geven u de mogelijkheid om uw bestelling (indien besteld bij Schotman Elektro B.V.) tot 8 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ruilen en/of te retourneren. Bij ruilen zal het eventuele verschil bedrag worden verrekend.

Bij het retourneren krijgt u het orderbedrag, minus 20% handlingskosten en eventuele verzendkosten, gecrediteerd.

Wij kunnen enkel uw opdracht voor ruilen en/of retourneren aannemen indien het retourformulier is bijgevoegd. Indien u gebruik maakt van deze mogelijkheid, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

LET OP: Controleer of het echt een standaard product is (lees het kopje "Wat kan niet retour").

1). Download en print het retourformulier en vul het in


2). Zorg dat het product in originele staat is
3). Verpak de bestelling dusdanig dat deze veilig verstuurd kan worden
4). Stuurt u het pakket retour (eigen kosten) inclusief het ingevulde retourformulier
5). Bewaar het verzendbewijs (Track & Trace code) zodat u de zending in de gaten kunt houden

Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retourzendingen

Schotman Elektro B.V.
T.a.v. Ruilen en Retourneren
Weverstraat 4
9403 VJ Assen
Nederland

Schotman Elektro B.V. zal het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 48 uur crediteren, mits deze in goede staat en binnen de retourtermijn is ontvangen. Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn of incompleet zijn, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Heeft u een klacht over onze producten of onze service? Dan vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 088-5460735 of een email te sturen naar info@schotmanelektro.eu met daarin een duidelijke omschrijving van uw klacht en eventueel uw ordernummer.