WSBK ASSEN 2023

Van 21 tot en met 23 april was Assen dé place to be voor alle liefhebbers van het motorevent World Superbike. Het SRTD team, werd in de Supersport 300 races, door de fantastische Ruben Bijman vertegenwoordigd. Dit spectaculaire evenement trekt jong en oud en er was maar liefst een recordaantal van 45.000 toeschouwers aanwezig. De opvallende oranje racemotor met onze oranje groene sponsoruitingen SEP- en GACIA Europe was niet te missen op het circuit en als prominente sponsors waren wij met een leuke delegatie aanwezig

Als sponsor is het geweldig om zo'n jong en getalenteerd team te kunnen steunen. Ruben Bijman is een ware sensatie op de baan en ook Finn de Bruin blijft trouw aan het team. Met nieuwkomers Leon Stolte en Thijs Westenbrink aan boord, zijn wij erg benieuwd wat de toekomst zal brengen voor het SRTD team.

Het weekend vloog voorbij, want als sponsor hadden wij naast een mooi uitzicht op de baan ook het voorrecht om de VIP lounge te mogen betreden en te genieten van de hapjes, drankjes en het heerlijke buffet. Samen met de andere sponsoren hebben we genoten van de races en de goede sfeer.

En het goede nieuws is dat we volgend weekend alweer terug zijn op de TT baan en in de lounge te vinden zullen zijn. Dit keer voor de International Dutch Championship (IDC). Wij kijken er nu al naar uit om weer een spannend weekend te beleven en het SRTD team aan te moedigen.