Installatierelais SHC SERIE - Nieuw in assortiment

Deze modulaire SHC serie is uitermate geschikt voor onder andere het schakelen van huishoudelijke belastingen (waaronder bijvoorbeeld verlichting) en voor schakeling van huishoudelijke motoren. De diverse contactbezettingen zijn geschikt tot 400V met een nominale stroom van 16A tot en met 63A. De modulaire schakelaars van SEP Europe voldoen aan de strikte eisen van de IEC/EN 61095 en IEC 60947-4-1.

Het voornaamste toepassingsgebied van de relais is het schakelen van centraal gestuurde verlichtingssystemen. De relais worden dan veelal geplaatst rechtstreeks in de verdeler of in een decentraal geplaatste kast/verdeler, waar een schakeling van verlichting in een ruimte wordt gedaan.

De relaiskunnen individueel automatisch maar ook mechanisch met de hand bediend worden. Daarnaast is door het modulaire ontwerp de plaatsing in een verdeler simpel en snel te realiseren.

Door de handbediening, kunnen de relais ook in- en uitgeschakeld worden en in de in-stand (hardwarematig) worden vastgezet.

Betrouwbare werking en nauwkeurige controle van de SHC installatierelais zorgen voor een goede, efficiënte en veilige werking. Of het nu gaat om schakelen van verlichting waarvoor deze relais het meest worden gebruikt of om schakelingen van andere installaties in woningbouw, commerciële gebouwen of industriële installaties. Deze modulaire schakelaars bieden een veelzijdige oplossing die voldoet aan de hoogste standaarden. Met hun gebruiksvriendelijke handbediening en compact ontwerp zijn ze een waardevolle aanvulling voor elke installatie waar precisie en betrouwbaarheid van essentieel belang zijn.

Deze schakelaars maken deel uit van het brede scala aan DIN-rail producten dat wordt aangeboden door SEP Europe

Ga naar: Installatierelais SHC SERIE